Maak kennis met Outdoor Care

Maak kennis met ons team én met de locaties waar Outdoor Care gebruik van maakt.

Ons professionele team begeleiders

Siemen Bruins

Ik ben eigenaar en oprichter van Outdoor Care. Ik startte met dit gespecialiseerde zorgbedrijf in 2007 omdat ik de behoefte zag aan geschikte begeleiding voor kinderen en jongeren, die ook echt uitdaging biedt.

Outdoor Care werkt met begeleiders met kennis en ervaring met onze doelgroep. Naast ons vaste team, bieden we ook plaats aan stagiaires van pedagogische opleidingen.

Ik werkte drie jaar als groepsleider in een crisisopvang voor licht verstandelijk gehandicapte jongeren en heb gewerkt  bij de jeugdinstelling van Rekken. Bij beide instellingen deed ik ervaring op met verschillende stoornissen en uiteenlopende gedragsproblemen.

Naast mijn werk organiseer  ik vrijwillig jeugdactiviteiten, zoals zomerkampen, survivaltochten en andere bijeenkomsten voor kinderen en jeugdigen in diverse leeftijdsgroepen.

 

Contactgegevens
info@outdoorcare.nl

06 – 47 89 43 65

Margriet Koetse

Ik werk op de administratie bij Outdoor Care op maandag, dinsdag,  donderdag en vrijdag. Ik ben ook aanspreekpunt rondom de trouwlocatie op het Labyrint.

Mocht u vragen hebben over de duur en inhoud van de beschikking van een cliënt, kunt u contact met mij opnemen: 053 – 573 87 41

Michael Meesters

Voordat ik in 2009 bij Outdoor Care kwam werken als begeleider, werkte ik als onderwijsassistent op de Daniel de Brouwerschool in Wilp. Dit is een Cluster 3-school, waar ik kennismaakte met kinderen met een verstandelijke beperking, verschillende gedragsstoornissen en/of autisme. Ik werkte er met plezier.

Ik vind het uitdagend om met kinderen en jongeren een band op te bouwen en om samen resultaten te behalen op verschillende ontwikkelingsgebieden. Ik raak gemotiveerd van de behaalde resultaten en van het plezier dat dit de kinderen en hun omgeving geeft.

Dat Outdoor Care buitensport inzet als middel, geeft me extra plezier in mijn werk. Buitensport is namelijk een hobby van me.

Opleidingen

Onderwijsassistent

Pabo

Contactgegevens

michael@outdoorcare.nl

06 – 46 48 80 98 (voor dringende vragen/opmerkingen, mocht Siemen Bruins niet bereikbaar zijn)

Pepijn Berends

Vanaf 2013 werk ik bij Outdoor Care. Zorg bieden door actief bezig te zijn in de buitenlucht geeft mij veel voldoening in mijn werk. De vooruitgang die we merkbaar boeken bij de jongeren, geeft perspectief voor de toekomst. Een bewijs dat het concept van Outdoor Care – activiteiten in de buitenlucht als middel om doelen te bereiken – en de persoonlijke zorg helpen bij de ontwikkeling van onze deelnemers.

Opleidingen

Maatschappelijk werker specifieke doelgroepen

Contactgegegevens

pepijnberends@outdoorcare.nl

Hielke van der Laan

De combinatie van buitensport, zorg en het buiten zijn maakt voor mij het werken bij Outdoor Care als een uitdagende baan, waar ik veel plezier aan beleef. Dat ik kan bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van een kind geeft me veel voldoening.

Via mijn buitensport-stage op het CIOS kwam ik bij Outdoor Care terecht. Het werk inspireerde me om de opleiding MMZ specifieke doelgroepen te beginnen.

Opleidingen

CIOS

Maatschappelijk werker specifieke doelgroepen

hielkevanderlaan@outdoorcare.nl

Gerrie de Schiffart

Ik werkte in verschillende jeugdinstellingen voor ik bij Outdoor Care terechtkwam. Ook zette ik voorheen zelf maatschappelijke projecten op. Toen ik in 2015 van het concept Outdoor Care hoorde, sprak me dat enorm aan.

Een groot deel van mijn hobby’s zijn in de buitensport: snowboarden, bergtoppen beklimmen, reizen en kajakken. Verder houd ik van reizen.

In 2013 volgde ik een cursus voor buitensportinstructeur. Ik wilde dit graag combineren met werken met jeugd. En dat kan bij Outdoor Care!

Opleidingen

HBO Culturele en Maatschappelijke Vorming

Culturele Antropologie & Ontwikkelingsstudies

Contactgegevens

gerrie@outdoorcare.nl

06 – 28 41 36 99

Gerrie is vertrouwenspersoon bij Outdoor Care

Frank van Hoogmoed

Ik werk vanaf 2010 bij Outdoor Care als begeleider. Ik ben afgestudeerd als persoonlijk begeleider.

Bij Outdoor Care houd ik onder meer de verslaglegging bij, begeleid ik zowel individueel als in groepen en doe ik voorbereidende taken.

Wij gaan uit van ervarend leren. Daardoor komen kinderen in situaties die ze nog niet kennen. Zo creëren we leermomenten en kunnen we nieuw gedrag bespreekbaar maken. Bij ons is geen dag hetzelfde en dat geeft me uitdaging, voldoening en plezier.

Opleidingen

Maatschappelijk werker specifieke doelgroepen

Contactgegevens

frankvanhoogmoed@outdoorcare.nl

Oscar Reuvekamp

Ik werk vanaf 2015 bij Outdoor Care als begeleider. Daarnaast ben ik ook snowboard- en skileraar in Oostenrijk.

Opleidingen

CIOS

Contactgegevens

oscarreuvekamp@outdoorcare.nl

Rayco Morsink

In het werkveld deed ik ervaring op in verschillende settings en met verschillende doelgroepen: verslavingszorg voor volwassenen, 24-uurs setting en crisisdienst voor jongeren en diverse zorgboerderijen voor kinderen. Outdoor Care is de volgende stap in mijn carrière, die ik met veel energie inga.

Opleidingen

Maatschappelijke zorg mbo-niveau 4

Hbo Sociaal Pedagogische Hulpverlening (nog bezig)

Contactgegevens

raycomorsink@outdoorcare.nl

Christian Zielhuis

Voordat ik in 2015 bij Outdoor Care begon als begeleider, deed ik tijdens mijn studie ervaring op in de gehandicaptenzorg, op het speciaal onderwijs, bij een zorgboerderij, bij ex-verslaafden en bij dementerende ouderen. Zo leerde ik veel binnen een breed gebied.

Ik vind het een uitdaging om met kinderen te werken die gedragsproblemen of een andere beperking hebben. Bij Outdoor Care geven we ze een leuke dag terwijl we de gestelde doelen behalen. Als dit lukt, geeft met dat een voldaan gevoel.

Opleidingen

Medewerker Maatschappelijke Zorg

Contactgegevens

christianzielhuis@outdoorcare.nl

Gianni Avallone

gianniavallone@outdoorcare.nl

Elze Bosma

elzebosma@outdoorcare.nl

Toby Buter

tobybuter@outdoorcare.nl

Joost Boers

joostboers@outdoorcare.nl

Maike Hobbenschot

maikehobbenschot@outdoorcare.nl

Jeroen jansen

jeroenjansen@outdoorcare.nl

Cas Hobert

cashobert@outdoorcare.nl

Niels van der Pijl

nielsvanderpijl@outdoorcare.nl

Luc Schopman

lucschopman@outdoorcare.nl

Bart Weierink

bartweierink@outdoorcare.nl

Onze locaties

Het Labyrinth

Met het Labyrinth beschikken we over een prachtige locatie in het buitengebied van Boekelo en Haaksbergen. Het is onze basislocatie: een 7 hectare groot terrein, met onder meer een prachtige rotspartij, verschillende doolhoven, mooie grasvelden, weggetjes en watergangen.

Het Labyrinth geeft ons ontelbare mogelijkheden voor buitensport en buitenspelen. Het paviljoen bouwden we om tot groepsruimte, waar ook de weekendopvang plaatsvindt. Ons kantoor is daar ook gevestigd. Bij slecht weer gebruiken we het paviljoen voor binnenactiviteiten.

Andere locaties

Naast het Labyrinth en ’t Kluenven maken we gebruik van andere locaties in en rondom de omgeving van Twente:

 

  • Het Rutbeek
  • Het Lutterzand
  • De Dinkel
  • Haaksbergerveen
  • Het Buurserzand
  • Bad Bentheim/Ibbenburen (Duitsland)